Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З боку обласної адміністрації не буде ніяких спроб втягнути студентську раду в будь-які політичні протистояння. Михайло Добкін

З боку обласної адміністрації не буде ніяких спроб втягнути студентську раду в будь-які політичні протистояння. Михайло Добкін

Як наголосив сьогодні в ході зустрічі з членами Харківської обласної студентської ради голова ХОДА Михайло Добкін, студентська рада - це не політична організація і не повинна брати участь у протистоянні будь-яких політичних сил.

«Ми довго створювали громадську раду, і в основі у нас стояло бажання максимально прибрати в бік політику. От була раніше студентська рада, але про його роботу я знав тільки з політичних виступів керівництва цієї ради. Я не хочу, щоб наша рада працювала в такому ключі», - підкреслив він.

За словами Михайла Добкіна, з боку обласної влади не буде ніякого тиску на членів ради.

«Коли на всю Україну говорять, що студентів як безправних людей примушують вступати в якусь партію, це ганьба не просто для ВНЗ, це ганьба нашому регіону, ганьба Харкову. З мого боку, з боку обласної адміністрації не буде ніяких спроб втягнути студентську раду в будь-які політичні протистояння. У нас з вами абсолютно інша задача, і участь у раді абсолютно добровільна, а це головна умова комфортного існування самої ради», - підкреслив голова області.