Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські виробники візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України»

Харківські виробники візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України»

Всеукраїнський конкурс якості продукції «100 кращих товарів України» проводиться щороку під патронатом Президента України, керівництвом Уряду України та за сприяння місцевих державних адміністрацій. Регіональний етап конкурсу відбудеться з 1 березня по 20 червня.

Мета заходу – визначення на конкурсній основі кращих зразків української продукції, сприяння виробництву високоякісної й конкурентоспроможної вітчизняної продукції, насичення цією продукцією ринків України, задоволення потреб та очікувань споживачів, поширення досвіду підприємств та організацій, які випускають якісну продукцію.
У 2011 році конкурс «100 кращих товарів України» проводиться на якісно новому рівні шляхом залучення широких кіл суб’єктів господарювання, представлення ними нових видів продукції з використанням інноваційних та нанотехнологій. Це важливий захід при підготовці України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Держпоживстандарт готує цикл телевізійних передач «Країна якості», які вийдуть в ефір на Першому Національному каналі України у червні.