Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повернули підприємцям віру в те, що в Харкові вони можуть гідно займатися бізнесом і захищати свої інтереси. Геннадій Кернес

Ми повернули підприємцям віру в те, що в Харкові вони можуть гідно займатися бізнесом і захищати свої інтереси. Геннадій Кернес

«Завдяки спільній роботі всіх гілок влади - центрального, обласного та місцевого рівня - ми сьогодні відкриваємо Єдиний дозвільний центр. Ми прагнемо до того, щоб удосконалити роботу з підприємцями і виключити корупцію при оформленні дозволу займатися підприємницькою діяльністю. Сьогодні ми повернули підприємцям віру в те, що в місті Харкові вони можуть гідно займатися бізнесом і захищати свої інтереси, що дуже важливо в сучасному світі», - заявив на церемонії урочистого відкриття Єдиного дозвільного центру Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Він повідомив, що робота з підприємцями буде весь час удосконалюватися, а також багато роботи ще буде в частині викорінення корупції. Міський голова дав високу оцінку введенню електронного документообігу, який виключає контакт з безпосередніми силами, які могли б впливати на процес.

Геннадій Кернес висловив подяку будівельникам Єдиного центру і фахівцям, які будуть надавати в ньому послуги, побажав їм комфортних умов роботи та добрих відносин із клієнтами.