Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У перспективі Дельфійські ігри стануть однією з ключових подій у культурному житті Харківської області. Дмитро Кузнєцов

У перспективі Дельфійські ігри стануть однією з ключових подій у культурному житті Харківської області. Дмитро Кузнєцов

У ході прес-конференції за підсумками перших Дельфійських ігор Слобожанщини начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов назвав Ігри значущою культурною подією, і висловив надію на подальший розвиток дельфійського руху в регіоні.  «Думаю, що цей форум мистецтв буде в майбутньому досить потужним і об'єднуючим не тільки школи естетичного виховання, але й усіх шанувальників культури і мистецтва Харківщини, - зазначив Дмитро Кузнєцов. - У перспективі Дельфійські ігри стануть однією з ключових подій у культурному житті Харківської області, тому що у нас є для цього всі необхідні і достатні умови».  

Начальник управління культури особливо відзначив потужний потенціал шкіл естетичного виховання Харківської області, учні яких взяли участь у Дельфійських іграх. За його словами, в майбутньому буде збільшено кількість номінацій, в яких змагатимуться учасники. 

«Це перші заходи, які ми почали зі шкіл естетичного виховання. У майбутньому ми плануємо розширити лінійку номінацій, тому що конкурс не є самоціллю, ми ставимо перед собою завдання підтримати або дати новий імпульс будь-якому виду творчості чи мистецтва. У наступному році номінації Ігор будуть розширені», - повідомив він. 

На закінчення Дмитро Кузнєцов повідомив, що творчий потенціал Харківської області досить високий, щоб у майбутньому, можливо, провести в Харкові навіть Міжнародні Дельфійські ігри.