Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Лозовій відбувся обласний семінар з узагальнення досвіду розвитку фізичної культури і спорту

У Лозовій відбувся обласний семінар з узагальнення досвіду розвитку фізичної культури і спорту

25 - 26 травня у м. Лозова відбувся обласний семінар-нарада з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення з узагальнення досвіду роботи Лозівської міської ради з розвитку фізичної культури та спорту. У заході взяв участь заступник начальника Головного управління сім’ї, молоді і спорту ХОДА Генадій Хохлов.

  На семінарі було розглянуто такі важливі та актуальні питання, як «Концепція Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки», «Постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2011 року №360 «Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя». З доповідями виступили представники Головного управління сім’ї, молоді і спорту та міської влади м. Лозова. В обговоренні питань взяли участь фізкультурний актив м. Лозова, директора дитячо-юнацьких спортивних шкіл та керівники спортивних клубів.
Учасники семінару мали можливість ознайомитися з роботою дошкільних закладів фізкультурно-оздоровчої спрямованості, мережі шкіл сприяння здоров’ю у загальноосвітніх навчальних закладах, дитячо-юнацьких шкіл, спортивних клубів, спортивних споруд м. Лозова.
Під час семінару відбулась презентація книги «Харківщина спортивна у цифрах і коментаріях за 2009-2010 роки», що підготовлена Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Також всі учасники семінару отримали інформаційні брошури м. Лозової та інформацію на електронних носіях.

Теги