Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася нарада щодо енергозабезпечення комплексу об’єктів КП ОСК «Металіст»

Відбулася нарада щодо енергозабезпечення комплексу об’єктів КП ОСК «Металіст»

24 травня відбулась чергова нарада під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Бабаєва щодо енергозабезпечення комплексу об’єктів КП ОСК «Металіст» в об’ємі 6 МВт по І категорії надійності електропостачання. Згідно з технічними умовами наданими АК «Харківобленерго» передбачено два етапу виконання робіт з електрозабезпечення комплексу об’єктів КП ОСК «Металіст».

Было отмечено, що протягом 2009-2011 років велись роботи по першому етапу, який забезпечує подачу напруги з потужністю 6 МВт по ІІІ категорії надійності електропостачання. Станом на травень 2011 року роботи по першому етапу електрозабезпечення комплексу об’єктів КП ОСК «Металіст» завершені в повному обсязі, отримана довідка про виконання технічних умов. Ведуться роботи з АК «Харківобленерго» щодо укладання угоди на поставку електроенергії.

Довідка: Роботи по другому етапу було розпочато паралельно з реалізацією першого етапу електропостачання. Станом на 25.05.2011 року підрядною організацією ТОВ «Енергосервіс» виконуються роботи за власний рахунок. На сьогодні роботи виконано на 2,7 млн. грн.

Реалізація другого етапу, в свою чергу, з придбанням та установкою дизель-генератора дасть можливість отримання 6 МВт по І категорії надійності електропостачання.

Теги