Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін вручив знак «Заслужений працівник фізичної культури» старшому тренеру відділення фехтування Школи вищої спортивної майстерності Ірині Одокієнко

Євген Савін вручив знак «Заслужений працівник фізичної культури» старшому тренеру відділення фехтування Школи вищої спортивної майстерності Ірині Одокієнко

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін вручив Заслуженому тренеру України, старшому тренеру відділення фехтування КУ «Школа вищої спортивної майстерності» Ірині Одокієнко знак «Заслужений працівник фізичної культури» та привітав її з цим високим досягненням.

«Президент зазначив вашу роботу, і нагородив вас званням «Заслужений працівник фізичної культури». Дозвольте мені, як офіційній особі, вручити вам цей знак. Сподіваюся, він прикрасить будь-який ваш одяг і покаже, що ви заслужено його отримали», - підкреслив заступник губернатора. 
Євген Савін та Ірина Одокієнко обговорили питання включення харківських спортсменів в Олімпійську збірну України. «Наше стратегічне завдання - максимально включити харків'ян у всі види спорту, - зазначив заступник губернатора. - Перед нами стоїть мета досягти максимально можливих результатів і в масовому спорті, і в спорті вищих досягнень». 
Він також запевнив Ірину Одокієнко в підтримці і запропонував звертатися з проблемними питаннями і проханнями.

Довідка:
Одокієнко Ірина Іванівна - Заслужений тренер України, тренер вищої категорії з фехтування. Свою трудову діяльність розпочала в 1973 році в дитячо-спортивній школі № 2., в 1979 перейшла в спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву «ЕХО». З 1987 року по нинішній час працює в Школі вищої спортивної майстерності на посаді старшого тренера. 
За підсумками обласного огляду-конкурсу була визнана кращим тренером року протягом семи років (2001-2007). Нагороджена Дипломом «Харків'янин року» у 2004 та 2006 роках. 
За період своєї діяльності вона підготувала: 4 Заслужених майстрів спорту, 8 майстрів спорту міжнародного класу, 40 майстрів спорту України, близько 50 переможців чемпіонатів і першостей України з фехтування.