Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За 4 місяці 2011 року видано в 1,6 рази більше документів дозвільного характеру, ніж за аналогічний період минулого року

За 4 місяці 2011 року видано в 1,6 рази більше документів дозвільного характеру, ніж за аналогічний період минулого року

За 4 місяці 2011 року в дозвільний центр м.Харкова звернулося 19779 суб'єктів господарської діяльності, що в 1,7 рази більше, ніж за аналогічний період 2010 року, видано 7716 документів дозвільного характеру, що в 1,6 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомив сьогодні під час наради щодо участі територіальних дозвільних органів у роботі Єдиного дозвільного центру заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.

«На сьогодні дозвільні центри працюють у кожному районі та місті області (всього 35 дозвільних центрів). У роботі дозвільного центру міста Харкова беруть участь 17 регіональних дозвільних органів, які можуть видавати суб'єктам господарської діяльності більше 40 видів документів дозвільного характеру», - поінформував віце-губернатор.

Разом з тим, він зазначив, що в регіоні існує проблема відсутності спільної роботи представників територіальних дозвільних органів (зокрема, Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Харківській області, Головного управління Держкомзему у Харківській області, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області) з районними дозвільними центрами за принципом організаційної єдності. Найбільш активну участь у роботі дозвільного центру брали уповноважені представники Головного управління МНС України в Харківській області, Головного управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації, Харківського регіонального управління водних ресурсів.