Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні на законодавчому рівні робиться дуже багато для того, щоб спростити роботу бізнесу. Михайло Добкін

Сьогодні на законодавчому рівні робиться дуже багато для того, щоб спростити роботу бізнесу. Михайло Добкін

У ході наради щодо участі територіальних дозвільних органів у роботі Єдиного дозвільного центру в Харкові голова ХОДА Михайло Добкін відзначив велике значення, яке має для економіки країни робота малого і середнього бізнесу. За словами голови області, для того, щоб спростити дрібним підприємцям роботу, в Україні робиться ряд важливих кроків. У Харківській області з цією метою відкривається Єдиний дозвільний центр.

«Сьогодні на законодавчому рівні робиться дуже багато для того, щоб спростити роботу бізнесу, скасувати закони та підзаконні акти, які дають можливість встановлювати всілякі платежі для підприємців. Бізнес повинен себе комфортно почувати, оскільки це вигідно країні і суспільству, коли підприємець не відчуває себе зайвим. Робота малого і середнього бізнесу в сегменті економіки є дуже важливою, і саме для цих людей ми й відкриваємо Єдиний дозвільний центр», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, відкриття Єдиного дозвільного центру зробить регіон більш привабливим для інвесторів.

«За останні 20 років утворилася величезна кількість всіляких дозвільних органів, які придумували собі роботу, вимагаючи гроші у бізнесу. Я думаю, що це один з найбільших тягарів на нозі інвесторів, які за 20 років так і не наважилися зробити для себе Україну державою, в якій вони хочуть розміщувати свої гроші», - зазначив Михайло Добкін.