Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Остап Ступка провів у Харкові майстер-клас

Остап Ступка провів у Харкові майстер-клас

Сьогодні в рамках III міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» в актовому залі Харківського державного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського відбувся майстер-клас народного артиста України Остапа Ступки, в якому також взяла участь актриса і журналіст Марися Горобець. У ході майстер-класу актор посвячував студентів в секрети акторської майстерності, ділився враженнями про співпрацю з режисерами, розповідав про зіграних ролях і плани на майбутнє.

У розмові зі студентами Остап Богданович відзначив важливість підтримки вітчизняного кінематографа з боку держави. «Якщо не буде підтримки держави, то не буде і кінематографа. Кіно - це ідеологія, на яку просто необхідно виділяти великі гроші», - зазначив він.

«Минулого року ми з Остапом були ведучими на кінофестивалі у Києві. Я вам щиро скажу, що рівень кінофестивалю «Харьковская сирень», його організації на порядок вище київського», - підкреслила Марися Горобець.

Остап Богданович розповів про своє враження від кінофестивалю «Харьковская сирень»: «Коли є професіоналізм, коли є хороша організація, коли ти працюєш на славу, то якість такої роботи одразу ж видно, видно її високий рівень. У Харкові ми побачили таку роботу. Це добре, тому що не можна інакше».

На завершення зустрічі актор сказав, що для нього кінофестиваль «Харьковская сирень» назавжди залишиться в пам'яті, тому що для нього дуже багато означає знайомство з Жаном-Полем Бельмондо, яке подарував йому харківський кінофестиваль.