Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мілен Демонжо презентувала свою книгу «Животные в моей жизни»

Мілен Демонжо презентувала свою книгу «Животные в моей жизни»

Сьогодні в рамках III міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» в дельфінарії «Немо» відбулася творча зустріч з французькою актрисою - Почесним президентом кінофестивалю Мілен Демонжо. У ході зустрічі Мілен Демонжо презентувала свою книгу «Животные в моей жизни». Цю книгу французька актриса подарувала вихованцям дитячих будинків та інтернатів Харківської області, які були присутні на творчій зустрічі.

«У книзі йде мова про моє життя крізь призму відносин з тваринами. У мене було дуже багато тварин, тому що я їх дуже люблю - це найбільша любов у моєму житті. Спочатку у мене були просто кішки і собаки, потім я приручила лисицю, і вона довго жила у мене вдома, а потім, оскільки мій чоловік був досить дивною людиною, у нас було маленьке левеня. Зараз у моєму будинку живе 3 кота.

Думаю, вам дуже сподобається ця книга, вона змусить вас посміхнутися, посміятися і іноді поплакати. У будь-якому випадку вона принесе позитивні емоції. Бажаю всім вам всього найкращого і завжди залишатися сильними», - зазначила Мілен Демонжо, звертаючись до дітей.

На знак подяки найменші вихованці Краснокутського дитячого будинку заспівали для Мілен Демонжо пісню, а вихованка Богодухівського дитячого будинку подарувала кішечку, вишиту бісером на полотні. Крім того, Мілен Демонжо отримала ще один подарунок - картину, намальовану дельфінами.