Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При роботі з інвестором основоположним для нас є принцип першочерговості і важливості кожного інвестора. Юрій Сапронов

При роботі з інвестором основоположним для нас є принцип першочерговості і важливості кожного інвестора. Юрій Сапронов

«Стосовно інвестиційної політики, нам в Україні необхідно досягти такого ж результату, як у Туреччині, де інвестору лише необхідно заявити про своє бажання вкладати гроші в регіон і перед ним автоматично відкриються всі двері. Цей же принцип - першочерговості і важливості кожного інвестора - є основоположним в Харківській облдержадміністрації при роботі з інвестором», - заявив віце-губернатор Юрій Сапронов.

Він відзначив фактори, які зробили Туреччину своєрідною інвестиційною Меккою: зниження ставки податку на прибуток, пільги для інвесторів в залежності від розміру вкладень і кількості створених робочих місць, відсторонення чиновників від регулювання підприємницької діяльності, державна підтримка малого і середнього бізнесу.
«У Туреччині інвестори можуть бути впевнені в безпеці ведення бізнесу, навіть при зміні влади в країні. Політична стабільність, яка встановилася в Україні - це запорука інвестиційної стабільності. Інвестори відзначають стабілізацію політичної ситуації в країні і початок проведення реформ як одні з головних чинників, які підвищили привабливість України в їх очах», - сказав Юрій Сапронов.

Теги