Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 26 по 29 травня відбудуться Міжнародні змагання зі стрільби з лука на кубок Харківського міського голови

З 26 по 29 травня відбудуться Міжнародні змагання зі стрільби з лука на кубок Харківського міського голови

З 26 по 29 травня на спортивній базі культурно - спортивного комплексу «Комунар» державного науково-виробничого підприємства «Об'єднання Комунар» (вул. Г.Рудика, 2) відбудуться Міжнародні змагання зі стрільби з лука на кубок Харківського міського голови.  

Загальне керівництво змаганнями здійснює Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківське обласне відділення НОК України. Безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію, затверджену Федерацією стрільби з лука Харківської області. Головний суддя змагань - суддя національної категорії Сердюк В.А. 

Для участі у змаганнях подали заявки 10 областей України, Росія та Казахстан. Запланована кількість учасників - 130 осіб. Учасники та команди, які займуть 1-3 місця, будуть нагороджені дипломами, медалями, кубками Харківського обласного відділення НОК України.

Програма змагань: 

Змагання особисто-командні, проводяться за діючими правилами ФІТА. 
26 травня 2011- Приїзд, розміщення, пристрілка.
27 травня 2011 - урочисте відкриття змагань.
27 травня 2011 - вправа ФІТА-1.
28 травня 2011 - олімпійський раунд, особисті.
29 травня 2011 - олімпійський раунд команд, змішаних команд, підведення підсумків змагань.

Теги