Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

2 червня розпочнеться зовнішнє незалежне оцінювання

2 червня розпочнеться зовнішнє незалежне оцінювання

Зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 2 по 24 червня. Це повідомив сьогодні у ході селекторної наради ХОДА заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман. В області для роботи підготовлено 66 пунктів тестування, що розміщені у 18 вищих навчальних закладах м. Харкова, 31 загальноосвітньому навчальному закладі м. Харкова, 17 – у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих І-ІІ рівнів акредитації навчальних закладів області в містах Ізюм, Лозова, Куп’янськ, Красноград, Балаклія. До організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у регіоні буде залучено 4154 педагогічних працівника.

Найважнішим поточним питанням Вадим Ландсман назвав проведення ЗНО. Він нагадав керівникам районів і міст про необхідність створити належні умови і забезпечити дієвий контроль за організацією роботи пунктів тестування. «Потрібно зробити, щоб діти району організовано зібралися, сіли в автобуси, поїхали в правильному напрямі, щоб з моменту завантаження в автобуси їх супроводжувало ДАІ, вони приїхали в потрібне місце, в конкретну школу, і не запізнилися», - зазначив він.
Він звернувся до керівників з проханням спільно з відповідними відділами і службами здійснити профілактичні заходи у пунктах тестування щодо попередження надзвичайних ситуацій, а у день проведення тестування організувати медичне обслуговування учасників зовнішнього незалежного оцінювання, роботу правоохоронних органів з дотримання правопорядку в пунктах тестування, на прилеглій території та на маршрутах руху транспорту.