Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віталій Алексейчук подякував банківським працівникам за кредити сільгосппідприємствам області

Віталій Алексейчук подякував банківським працівникам за кредити сільгосппідприємствам області

Сьогодні у ході урочистого прийому до Дня банківського працівника заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук висловив працівникам галузі подяку за плідну співпрацю з облдержадміністрацією. «Ні в одній області не має такого порозуміння з банками, як в нашій. Практично за весь час, що ми працюємо з вами, жодного разу не було коли б ми не знайшли той консенсус, який необхідний, щоб отримати кредити. Я був у різних районах – всі передають вам найщиріші вітання з вашим професійним святом, бажають міцного здоров’я, і сподіваються, що співпраця буде продовжуватися», - зазначив він.

Віталій Алексейчук повідомив, що аграрії рік у рік нарощують об’єми кредитування. Зокрема, на цей рік заплановано взяти 632 млн. грн. кредитів – це практично вдвічі більше, ніж у 2009 році, коли було отримано близько 320-330 млн. грн. кредитів. «Це говорить про розвиток сільського господарства, тому що без грошей нічого зробити не можна», - підкреслив він.
Заступник голови ХОДА подякував банківським працівникам за їхній вклад у сільське господарство області і кропітку роботу, та побажав їм міцного здоров’я.