Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація державних службовців Харківської області відправляється до Республіки Сінгапур

Делегація державних службовців Харківської області відправляється до Республіки Сінгапур

22-28 травня делегація з 20 державних службовців Харківської області відвідає Республіку Сінгапур, де навчатиметься у Коледжі Державної Служби Сінгапуру. До складу делегації ввійшли представники підрозділів обласної державної адміністрації, виконкому міської ради, районних державних адміністрацій, депутати міської та обласної рад. Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін зустрівся з учасниками делегації, побажав їм ефективного навчання та успіхів у подальшій роботі на благо держави.

«Ми виконуємо доручення Президента України Віктора Януковича і одними з перших в Україні відправляємо наш молодий десант для отримання абсолютно інших знань.

Ви піонери вивчення нової форми роботи, і від вашої поїздки залежить те, як ми надалі будемо вибудовувати взаємини з Республікою Сінгапур в плані навчання наших молодих фахівців. Ви одними з перших отримаєте можливість зовсім по-новому подивитися на систему державного управління, і це разом з вашим працьовитістю і відповідальністю дасть вам в майбутньому хороші можливості для подальшого кар'єрного зростання»,- з такими словами голова області звернувся до учасників делегації.

У ході навчання молоді фахівці зможуть ознайомитися з сучасними моделями державного управління в питаннях сталого розвитку територій та міст, бюджетного та ресурсного менеджменту, а також управління у сфері муніципального житлово-комунального господарства. Крім цього харківським держслужбовцям будуть представлені основи унікальної концепції ефективного державного менеджменту, яка стала однією з важливих умов стрімкого економічного зростання Сінгапуру.