Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Лозовій відбудеться обласний семінар з узагальнення досвіду розвитку фізичної культури та спорту

У Лозовій відбудеться обласний семінар з узагальнення досвіду розвитку фізичної культури та спорту

З 25 по 26 травня Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА проведе у м. Лозова обласний семінар-нараду з головами комітетів, начальниками відділів з питань фізичної культури та спорту, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення з узагальнення досвіду роботи Лозівської міської ради з розвитку фізичної культури та спорту.

У відкритті обласного семінару візьмуть участь начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, заступник начальника Головного управління Генадій Хохлов та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Даниіл Нечипоренко.
Програмою семінару передбачено обговорення таких важливих і актуальних питань, як «Концепція Загальнодержавної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки», «Про Постанову Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2011 року №360 «Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя».
Учасники обласного семінару ознайомляться з досвідом роботи Лозівського міського відділу освіти щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільних закладах, розвитку мережі шкіл сприяння здоров’ю у загальноосвітніх навчальних закладах. Певна увага буде приділена досвіду роботи з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи за місцем проживання громадян, роботі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів, спортивних споруд.
Планується проведення відкритого уроку футболу переможцем Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури Валерієм Закалюжним.
Також буде проведена презентація книги «Харківщина спортивна у цифрах і коментаріях за 2009-2010 роки», що підготовлена Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Теги