Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні бути впевнені в тому, що всі табори будуть на 100% готові до оздоровчого сезону 2011 року. Євген Савін

Ми повинні бути впевнені в тому, що всі табори будуть на 100% готові до оздоровчого сезону 2011 року. Євген Савін

19 травня в Будинку рад відбулася чергова нарада Штабу з питань підготовки і проведення літньої дитячої оздоровчої кампанії 2011 року під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна. «Ми повинні бути впевнені в тому, що всі табори будуть готові за всіма пунктами до оздоровчого сезону. Залишилося два тижні до початку літньої оздоровчої кампанії 2011 року, тому ми зробимо все, щоб всі дискусійні моменти з дитячим таборам були вирішені. Всі діти Харківської області повинні відпочивати в нашому регіоні, а всі табори повинні відповідати високому рівню оздоровлення та відпочинку», - зазначив Євген Савін.  

У ході засідання порушувалися питання організації харчування дітей, проведення культурних заходів для них. Також обговорювалась робота медичних працівників у дитячих таборах, дотримання пожежної безпеки і санітарних вимог.

Доповіді про стан виконання планових завдань з підготовки до відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку представили: начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал,заступник начальника управління наглядової професійної діяльності ГУ МНС України в Харківській області Ігор Піндер,а також заступник головного санітарного лікаря Харківської області Любов Махота.

Голова обласного Штабу з питань підготовки і проведення літньої дитячої оздоровчої компанії 2011 Євген Савін дав розпорядження найближчим часом завершити всі роботи з підготовки та відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Теги