Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Дергачівщині відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні „Жива вода”

На Дергачівщині відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні „Жива вода”

19-22 травня з метою пропаганди кращих зразків естрадної пісенної творчості, виявлення талановитих аматорів із сільських районів, підвищення їх виконавчої майстерності, творчого спілкування учасників на Дергачівщині буде проведено Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні „Жива вода”. Засновниками фестивалю є управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації, Дергачівська райдержадміністрація та Дергачівська районна рада.

За роки свого існування фестиваль – конкурс виконавців естрадної пісні “Жива вода” здобув величезну популярність не тільки в Харківській області, а й за її межами, і з кожним роком його популярність зростає. У цьогорічному фестивалі - конкурсі візьмуть участь 37 солістів та 14 ансамблів з 15 районів та 2 міст обласного підпорядкування Харківської, Луганської, Рівненської, Дніпропетровської областей України, а також представники Курської, Бєлгородської, Орловської областей Російської Федерації, Гомельської області Республіки Білорусь та м. Нові Анени Республіки Молдови.
На фестивалі-конкурсі естрадної пісні „Жива вода” всі конкурсанти мають рівні можливості перевірити свої сили, придбати досвід та знайти нових друзів.