Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області працюють над збільшенням обсягів виробництва продукції тваринництва, а для цього необхідні якісні корми. Віталій Алексейчук

У Харківській області працюють над збільшенням обсягів виробництва продукції тваринництва, а для цього необхідні якісні корми. Віталій Алексейчук

Як зазначив сьогодні в ході Міжнародної конференції «Комбікорми-2011» заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук, проведення цієї конференції в Харківській області стало вже традицією. «Вона не вперше відбувається на Харківщині, і мені дуже приємно, що наш регіон думає про те, як виробляти більше продукції, особливо продукції тваринництва, а для цього необхідні корми. Які будуть корми, в якій кількості і якої якості вони будуть, така й буде продукція тваринництва», - підкреслив Віталій Алексейчук.

За його словами, в Харківській області багато уваги приділяють виробництву комбікормів, працює ряд підприємств, які активно впроваджують сучасні технології.

«На жаль, сьогодні комбікормова промисловість Харківської області не задовольняє потреби всіх виробників продукції тваринництва в цілому. Нам необхідно не менш 480 тис.т комбікормів на рік, а ми виробляємо всього 253 тис.т. Нам необхідно працювати над цим питанням і розвивати комбікормову промисловість для того, щоб нарощувати обсяги виробництва і повністю задовольняти потребу тваринницької галузі », - підкреслив Віталій Алексейчук.

Він також зазначив, що позитивні результати, які були досягнуті останнім часом у тваринництві, стали можливі завдяки тому, що сьогодні є якісні комбікорми.