Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області візьме участь у Другому українсько-уральському форумі

Делегація Харківської області візьме участь у Другому українсько-уральському форумі

Делегація Харківської області на чолі з головою Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Добкіним візьме участь у Другому Форумі регіонів України та суб’єктів Уральського федерального округу Російської Федерації, який відбудеться 24-25 травня 2011 року в м. Києві. До складу делегації також увійдуть заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Сапронов та начальники профільних галузевих управлінь облдержадміністрації.

Під час Форуму планується підписання Протоколу про наміри щодо встановлення партнерських зв’язків між Харківською обласною державною адміністрацією (Україна) та Урядом Ханти-Мансійського автономного округу – Югри (Російська Федерація) і Угоди між Харківською обласною державною адміністрацією (Україна) та Урядом Тюменської області (Російська Федерація) про співробітництво у торговельно-економічній, науково-технічній, гуманітарній та соціальній сферах.

Також, програмою Форуму передбачено проведення секцій за напрямами: ”Нафтогазовий комплекс та енергетика”, ”Машинобудування та металургія”, ”Агропромисловий комплекс”, ”Міжнародні транспортні коридори”, участь у яких візьмуть представники Харківської області.

Теги