Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Церемонія відкриття III Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» буде незвичною та цікавою. Вікторія Маренич

Церемонія відкриття III Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» буде незвичною та цікавою. Вікторія Маренич

Відкриття III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» відбудеться у Харківському державному цирку. Про це повідомила в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» начальник управління у справах преси та інформації ХОДА - співголова кінофестивалю Вікторія Маренич. За її словами, церемонія відкриття буде незвичайною і дуже цікавою.

«Ми готуємо незвичну церемонію відкриття. 115 років харківському кіно, ім’я Дунаєвського – і відразу в пам’яті постає головний твір – це, звичайно, художній фільм «Цирк» із музикою Ісаака Дунаєвського, – зазначила Вікторія Маренич. – Я хотіла б висловити величезну подяку за те, що на наше сміливе прохання і сміливу ідею керівництво цирку погодилося. В церемонії візьме участь дуже багато людей, приїдуть актори з інших міст, для того, щоб насправді цирк відповідав всім засадам і було зрозуміло, чому саме цирк, щоб це було незвично, цікаво, навіть страхітливо інколи. Такого ще ніколи не було».
Співголова кінофестивалю також нагадала, що церемонії відкриття і закриття III Міжнародного фестивалю, будуть демонструватися в прямому ефірі обласного державного телебачення.