Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пам'ять загиблих у Львові під час Великої Вітчизняної війни вшанують харківські ветерани та представники творчої інтелігенції

Пам'ять загиблих у Львові під час Великої Вітчизняної війни вшанують харківські ветерани та представники творчої інтелігенції

В ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін повідомив, що 14 травня розмовляв з міським головою Львова Андрієм Садовим і висловив своє бачення майбутнього візиту в цей регіон. «Ми хочемо покласти квіти до могил людей, безвинно загиблих на початку Великої Вітчизняної війни. При цьому ми не збираємося використовувати ніяку символіку, яка могла б бути подразником для окремих представників львівської територіальної громади»,- зазначив Михайло Добкін.

 Голова облдержадміністрації повідомив, що в ході переговорів з мером Львова була досягнута попередня домовленість, що крім ветеранів місто відвідають представники харківської творчої інтелігенції, які після закінчення покладання проведуть круглий стіл із львівськими музикантами, письменниками, поетами, художниками і викладачами на предмет вироблення спільних дій, які б раз і назавжди позбавили Україну географічного і політичного поділу.

Михайло Добкін додав, що має намір найближчим часом також зустрітися і переговорити із головою Львівської ОДА Михайлом Цимбалюком, до якого він ставиться з повагою і вважає одним із кращих керівників рівня місцевої влади.