Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завод імені Шевченко реалізував неліквідного майна більш ніж на 6 мільйонів гривень

Завод імені Шевченко реалізував неліквідного майна більш ніж на 6 мільйонів гривень

У ході останнього аукціону з продажу неліквідного майна заводу імені Шевченка було реалізовано різних об'єктів більш ніж на 6 мільйонів гривень. Як повідомив сьогодні під час традиційної зустрічі з журналістами «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін, 5,7 мільйонів гривень з цієї суми буде направлено на погашення старих боргів із заробітної плати, ще 1,2 мільйона гривень підуть на виплату поточної зарплати.

За словами Михайла Добкіна, реалізація неліквідного майна заводу буде продовжена.

«На наступній зустрічі з робочою групою ми будемо обговорювати питання аукціону, який повинен відбудуться в травні-червні. Керівництво підприємства повинно було підготувати великий пакет документів погоджень різних міністерств для внесення змін до плану санації для того, щоб можна було продати об'єкти енергетики, які заводу зараз не потрібні, але вони можуть бути затребувані при будівництві нових об'єктів будь-якого призначення.

Плануємо, що в травні-червні обсяг реалізації складе 10-12 млн.грн. У липні ми планували закрити повністю всі борги, і паралельно з цією роботою у нас йде оформлення портфеля замовлень: завод Малишева зі своїми замовленнями, Турбоатом. Сподіваємося, що 1-2 червня відбудеться тендер з Південноукраїнської ГЕС, ми там плануємо із загального замовлення в 29 млн.грн, яке буде розглядатися, отримати близько 9 млн.грн. для заводу Шевченка», - повідомив голова області.