Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги журналістів! Триває акредитація журналістів для висвітлення роботи Міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Харьковская сирень""

До уваги журналістів! Триває акредитація журналістів для висвітлення роботи Міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Харьковская сирень""

Акредитація журналістів і технічних працівників для висвітлення роботи Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» здійснюється шляхом реєстрації на підставі офіційної заявки на адресу оргкомітету фестивалю про акредитацію. Заявки на акредитацію надсилати на електронну адресу: siren.kharkov @ gmail.com та за тел. (057) 700-17- 49 до 18 травня 2011 року до 17.00  

Заява про акредитацію повинна містити:

1. Повна назва засобу масової інформації;

2.Поштова адреса, номер телефону (факсу), адреса електронної пошти засоби масової інформації;

3.Фамілія, ім'я, по батькові працівників засобів масової інформації (номери їхніх мобільних телефонів)

4. Вид акредитації та її строк (всі дні роботи фестивалю, день відкриття, день закриття, тощо).

Примітка: Інтернет - видання додатково у заявці про акредитацію повідомляють про засновників; адресу, номери телефонів керівництва; номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації.

Зарубіжні засоби масової інформації у заявці на акредитацію додатково вказують адресу центральної редакції засобу масової інформації, адресу кореспондентського пункту засобу масової інформації в Україні;номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації засобу масової інформації.

Акредитовані журналісти зобов'язуються надати в Оргкомітет фестивалю матеріали про фестиваль за фактом їх публікації.