Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває VI Всеукраїнська акція благодійної допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, «Серце до серця»

Триває VI Всеукраїнська акція благодійної допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, «Серце до серця»

1 травня в усіх районах та містах обласного значення Харківської області розпочалася VI Всеукраїнська акції благодійної допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, «Серце до серця», яка продовжиться до 15 травня. Сьогодні в Харківській області мешкає 453 дитини хворих на цукровий діабет. Мета акції - безкоштовно забезпечити кожну хвору дитину найбільш ефективними та безпечними спеціальними приладами для введення інсуліну - інсуліновими помпами.

 метою залучення до участі у Акції студентської та учнівської молоді, представників громадських організацій, волонтерського руху, благодійних об’єднань, працівників медичних, навчальних, культурних закладів, підприємців та інших Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Головним управлінням охорони здоров’я, Головним управління освіти і науки, Управлінням культури і туризму, службою у справах дітей обласної державної адміністрації проведено широку інформаційно роз’яснювальну роботу. В районах та містах обласного значення розміщені інформаційні матеріали на офіційних сайтах районних державних адміністрацій, міськвиконкомів, місцевих телеканалах, радіо, газетах, у сільських та селищних радах, місцях масового зосередження населення.
Проведено навчання з волонтерами Акції про правила та принципи збору коштів. Для збору грошей волонтери мають спеціально виготовлені скриньки та бейджі-ідентифікатори з особистою фотографією. Кожному, хто залучився до акції волонтери дарують серце-наклейку із символічним смайликом Фонду, аби всім стало помітно, як багато людей встигло приєднатися до Акції, щоб подарувати дітям шанс на одужання.

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РАХУНОКУ ДЛЯ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ

Рахунок для перерахування коштів р/р 2600501306399 в Київському відділенні центральної філії ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.
Найменування платежу: «Благодійний внесок на придбання медичного обладнання для Харківської області».