Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Учні та вчителі області у 2010-2011 навчальному році здобули чимало перемог на всеукраїнських конкурсах, олімпіадах та турнірах

Учні та вчителі області у 2010-2011 навчальному році здобули чимало перемог на всеукраїнських конкурсах, олімпіадах та турнірах

Як зазначив сьогодні на прес-конференції начальник Головного управління освіти та науки Харківської облдержадміністрації Роман Шаповал, у 2010-2011 навчальному році учні та вчителі області здобули чимало перемог на всеукраїнських конкурсах, олімпіадах та турнірах. Зокрема, четверо з п’яти вчителів, які брали участь у всеукраїнському етапі конкурсу «Вчитель року», посіли призові місця.

Крім того, 73 дитини здобули перемоги на Всеукраїнському етапі учнівських олімпіад з базових дисциплін. Серед учнів-переможців є рекордсмени. Зокрема, учениця Балаклійської загальноосвітньої школи №1 Ірина Запорожець здобула 6 перемог на обласному етапі олімпіад, посіла 1 місце на всеукраїнській олімпіаді з хімії та нагороджена бронзовою медаллю Міжнародної Менделєєвської олімпіади; учень Харківського НВК №45 Всеволод Гулін, учень Харківського ліцею №46 Антон Іванов, учні Харківського ліцею №27 Роман Видро та Максим Микитянський мають по 4 перемоги на обласному етапі та призові місця Всеукраїнського етапу олімпіад.

Підтвердили свій високий рівень в поточному навчальному році учні, які є членами Малої академії наук України. 45 перемог – це результат їх виступу на Всеукраїнському етапі. У 2010-2011 навчальному році в осінній та весняній серіях турнірів учнівські команди області здобули 27 перемог.

Теги