Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківському гуманітарному університету «Народна українська академія» виповнюється 20 років

Харківському гуманітарному університету «Народна українська академія» виповнюється 20 років

29 травня Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія» відзначить своє 20-річчя. Як зазначила сьогодні під час прес-конференції перший проректор ХГУ «НУА» Катерина Астахова, святкові заходи проводяться з початку року і призначені в першу чергу для учнівського, студентського та викладацького колективу Народної української академії.

«Протягом року проводилися класні години і виставки. З 23 травня у нас буде цілий тиждень, присвячений 20-річчю академії, в рамках якого відбудеться урочисте засідання вченої ради, велике спільне засідання всіх наших студентських та громадських організацій. Ми їх разом зберемо, подякуємо, 178 осіб будуть нагороджені різними формами заохочень. Також буде дуже цікавий захід, який у нас проводиться вже роки 4 - «Великий іменинний пиріг». На свято збираються 300-400 студентів та учнів, кожен з яких приходить зі своїм пирогом.

Крім цього, буде у нас урочиста зустріч опікунської ради, безумовно, будуть конференції наших випускників на факультетах. І 29 травня традиційно в ККЗ «Україна» ми будемо святкувати день народження Народної української академії», - повідомила Катерина Астахова.