Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми безмежно вдячні ветеранам за їх життєвий подвиг. Ігор Шурма

Ми безмежно вдячні ветеранам за їх життєвий подвиг. Ігор Шурма

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма сьогодні привітав з Днем Перемоги ветеранів війни та праці, які перебувають у Харківському обласному геріатричному пансіонаті. Також ветеранів привітали заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, депутат Харківської обласної ради Михайло Пилипчук, голова районної адміністрації Ленінського району Харкова Володимир Наконечний.

Звертаючись до присутніх на святі, Ігор Шурма зазначив: «Шановні ветерани! Від імені голови ХОДА Михайла Добкіна вітаю вас з Днем Перемоги. Ми вдячні вам за те, що сьогодні маємо можливість жити та працювати. У молодому віці ви вимушені були іти захищати своїх батьків, дітей, рідних, близьких, свою державу. Рідко коли людям доводиться зустрічатися з легендами, але саме ви є живими легендами. Ви вміли піти на самопожертву заради свободи своєї країни та свого народу. Низький вам уклін за ваш життєвий подвиг! Бажаю вам міцного здоров’я, багатьох років життя, бо від вас залежить, як будуть виховані наступні покоління».

Довідка. Станом на 25.04.2011 р. у Харківському геріатричному пансіонаті ветеранів праці Харківської обласної ради перебуває 349 людей похилого віку та інвалідів, що мають статус ветеранів війни та праці. Із загальної чисельності підопічних 168 ветеранів Великої Вітчизняної війни, 131 учасник Великої Вітчизняної війни, 15 учасників бойових дій, інвалідів війни І групи - 7 осіб, інвалідів війни ІІ групи - 13 осіб та 1 інвалід війни ІІІ групи.