Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Суботники в Харківській області дали серйозний результат. Володимир Бабаєв

Суботники в Харківській області дали серйозний результат. Володимир Бабаєв

«Необхідно відзначити, що за ці півтора місяці, в які під контролем облдержадміністрації проводилося очищення районів, міст та інших населених пунктів Харківської області, воно дала серйозний результат», - заявив в ефірі програми обласного телебачення «Час влади» перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв.

Він зазначив, що деякі цифри дуже показові: на сьогоднішній день ліквідовано 4100 несанкціонованих звалищ, залишилося 300; зібрано і вивезено 70 тис. куб. м відходів; доведено до ладу 330 парків та 455 скверів, впорядковано понад 2,2 тис.дитячих і спортивних майданчиків, що становить практично 85%. Також було висаджено 165 тис. дерев. До свят приведені в порядок всі братські могили та меморіальні комплекси.

За його словами, значну роль зіграла системність у роботі. Зокрема, щотижня на рівні глав районних адміністрацій проходили наради під керівництвом голови ХОДА Михайла Добкіна. 

Володимир Бабаєв підкреслив, що тільки 30 квітня на суботник у Харківській області вийшло 40 тисяч студентів і школярів у всіх населених пунктах. Також у цьому році до роботи були підключені центри зайнятості, і 3 тисячі людей, які стоять на обліку як безробітні, змогли отримати заробітну плату, взявши участь в очищенні території Харківської області. Їм було виплачено понад 3,5 млн. грн.

Теги