Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відкрито Х літню Універсіаду України

В Харкові відкрито Х літню Універсіаду України

4 травня в Харківському Палаці спорту відбулось урочисте відкриття Х літньої Універсіади України. Учасників універсіади привітали заступник голови ХОДА Вадим Ландсман, начальник Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Роман Шаповал, заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Геннадій Хохлов, президент Спортивної студентської спілки Василь Кремень та голова Комітету з фізичного виховання та спорту В’ячеслав Гамов.

На святковій церемонії була представлена «жива трибуна»: студенти Харківської державної академії фізичної культури викладали емблему олімпійських ігор, олімпійського вогню, емблему Спортивної студентської спілки України, прапор України, українські орнаменти, тощо. В показових виступах були задіяні 500 студентів академії фізкультури.

За підсумками Х літньої Універсіади України буде сформована національна збірна команда студентів, яка представлятиме Україну на Всесвітній Універсіаді з 24 видів спорту в м. Ченжен (Китай), яка відбудеться з 12 по 23 серпня цього року.