Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про розрахунки за спожитий газ

Про розрахунки за спожитий газ

Як зазначив 4 травня під час наради перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв, підприємства теплоенергетики за опалювальний сезон 2010-2011 років спожили природного газу на 1 млрд 754 млн гривень, а оплата пройшла всього 920 млн, що становить 52% від нарахованої суми. При цьому показник по Україні - 55%. У порівнянні з даними на 13 квітня теплопостачальні підприємства зменшили заборгованість на 46 млн грн.

«Заборгованість місцевих бюджетів - 75,5 млн грн. і по Харкову - на жаль, 67 млн. Відсутня заборгованість місцевих бюджетів з оплати послуг теплопостачання у Близнюківському, Валківському, Дергачівському, Зміївському, Ізюмському, Кегичівському, Красноградському, Краснокутському районах та м. Лозова.

Заборгованість по установах, які фінансуються з держбюджету, становить 13,6 млн грн. Найбільша заборгованість в оплаті послуг по установах Міністерства оборони - 4,2 млн грн, МВС - 2,6 млн грн, Мінагрополітики - 2 млн, Міністерства освіти - 1, млн 800 тис, Міністерства охорони здоров'я - 1,1 млн грн.

Рівень розрахунку госпрозрахункових підприємств складає 86%.
Заборгованість по іншим споживачам за отримане тепло за станом на 29 квітня - 32,7 млн грн», - навів статистику Володимир Миколайович.