Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мобілізація внутрішніх інвестиційних ресурсів порівнянна за важливістю із залученням прямих іноземних інвестицій. Юрій Сапронов

Мобілізація внутрішніх інвестиційних ресурсів порівнянна за важливістю із залученням прямих іноземних інвестицій. Юрій Сапронов

«Мобілізація внутрішніх інвестиційних ресурсів - завдання рівне за важливістю із залученням прямих іноземних інвестицій. І в першому, і в другому випадках головною умовою є відновлення довіри до держави з боку інвесторів. Як тільки Україна зможе встановити сприятливий інвестиційний клімат - а це і реалізація в повній мірі програми дерегуляції, поетапне зниження податкового тиску на бізнес, нарешті - усвідомлення на всіх рівнях важливості такої роботи і викорінення корупційних схем, Україна дійсно має всі шанси стати об'єктом підвищеного інтересу для іноземних інвесторів», - так заступник голови ХОДА Юрій Сапронов прокоментував інформацію керівництва Нацбанку України щодо інвестиційного клімату в Україні та обсягів «запасів» валюти в населення.

Юрій Сапронов підкреслив, що відновлення співпраці з МВФ і отримання чергового траншу кредиту є позитивним сигналом для інвестора.
«У цілому, інвестиційна ніша світового ринку виходить з кризової стагнації і у нас є час підготувати необхідні умови для підвищення інвестиційної привабливості Україна», - сказав він.

Теги