Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області проводиться кампанія з інформування населення про дитячі табори

В області проводиться кампанія з інформування населення про дитячі табори

Як повідомив в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» обласного державного радіо заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, в області проводиться кампанія з інформування населення про дитячі табори Харківщини. «Спільно з управлінням культури і комунальною установою «Харківський організаційно-методичний центр туризму» ми розробили буклети, інформаційні бюлетені, які розмістимо в школах, транспорті, різних установах, щоб мешканці області знали, де можна оздоровити дітей», - зазначив Євген Савін.

За його словами, всім главам райдержадміністрацій поставлене завдання завантажити оздоровчі табори на 100%. «У зв'язку з цим ми хочемо, щоб ціна була доступною практично всім верствам населення. Майже в кожному районі області таборам надані пільги по комунальних платежах, по платі за землю. Це дозволило цього року не тільки утримати вартість путівок на рівні минулого року, але і зменшити її в деяких районах», - зазначив Євген Савін.

Він також підкреслив, що ХОДА веде системну та кропітку роботу в сфері оздоровлення дітей. «Це основне наше завдання, і ми приділяємо йому особливу увагу. Я вважаю, що тільки в оздоровчому таборі дитина може повноцінно відпочити та оздоровитися», - зазначив Євген Савін.