Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юнкори Харківської області зібралися вдруге

Юнкори Харківської області зібралися вдруге

3 травня у прес-центрі ХОДА відбулося друге заняття Школи юного журналіста, присвячене особливостям й стилям газетних жанрів. У секрети майстерності початківців-«акул пера» занурила шеф-редактор газети «Время» Олена Стронова.

Відкриваючи заняття, начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич (з чиєї ініціативи і створена ця Школа) відзначила, що визначення жанру, в якому в майбутньому буде проявляти свої здібності журналіст, це один з важливих етапів у процесі навчання:

«Хтось з вас вибере для себе інформаційну журналістику, хтось буде сильний в аналітиці, в будь-якому випадку в основі кожної діяльності будуть лежати ті постулати, якими ви повинні навчитися володіти як хороші ремісники. А вже до цих знань ви будете додавати свій талант - думати якими способами і з якими стилістичними особливостями подавати свій матеріал».

На заняття приїхали 33 юнкори з 22 районів області. Після теоретичної частини уроку вони відвідають Національний меморіальний комплекс «Висота Маршала Конєва» у Дергачівському районі.