Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відбулося підсумкове засідання штабу з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

У ХОДА відбулося підсумкове засідання штабу з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

29 квітня відбулося підсумкове робоче засідання штабу з підготовки та відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Савіна. У засіданні взяли участь начальники управлінь та відділів Харківської облдержадміністрації та представники Харківської міської ради, які задіяні у підготовці до святкування 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні,а також голови і заступники голів районних державних адміністрацій.

Учасники наради обговорили питання організації та проведення урочистих заходів, а також заслухали доповіді про виконану роботу. У доповідях говорилося про те,що в школах Харківської області були проведені сеанси художніх і документальних фільмів про події Великої Вітчизняної війни. Управління праці та соціального захисту населення ХОДА відзвітувало про хід підготовки до проведення виплати одноразової матеріальної допомоги інвалідам I, II, III груп та учасникам бойових дій у Великій Вітчизняній війні.Також був відзначений високий рівень проведення робіт з благоустрою територій біля пам'ятників та обелісків.

Підводячи підсумки наради, заступник голови області ще раз звернув увагу всіх членів штабу на те, що до підготовки свята необхідно підійти з максимальною відповідальністю.«Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб ще раз підкреслити велич перемоги і показати нашу повагу до ветеранів», - зазначив Євген Савін.