Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень» фільми будуть оцінюватися в 9 номінаціях

У III Міжнародному фестивалі короткометражного кіно «Харьковская сирень» фільми будуть оцінюватися в 9 номінаціях

Як повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської обласної державної адміністрації - співголова оргкомітету міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень» Вікторія Маренич, в цьому році на суд компетентного журі буде представлено 53 конкурсних кінострічок у 9 номінаціях: кращий документальний короткометражний фільм, кращий ігровий короткометражний фільм, кращий анімаційний фільм, краща режисерська робота, кращий сценарій, краща операторська робота, приз глядацьких симпатій, приз журналістських симпатій та гран-прі кінофестивалю.

«Цього року ми ввели номінацію «Приз журналістських симпатій». Кожен журналіст, який виявить бажання взяти участь у голосуванні за фільм у номінації «Приз журналістських симпатій», зможе вибрати фільм і проголосувати за нього на офіційному сайті Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харьковская сирень», - зазначила вона.

Для участі у конкурсній програмі III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно "Харьковская сирень" представлений 31 ігровий фільм, 13 документальних фільмів та 9 анімаційних фільмів