Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Міжнародний Конгрес Підприємців

У Харкові відбудеться Міжнародний Конгрес Підприємців

28 квітня 2011 року о 10.00 в конференц-залі «РадмірЕкспоХолл» (м.Харків, метро "Академіка Павлова", вул. Академіка Павлова, 271) в рамках регіонального Комітету з економічних реформ буде проведено Міжнародний Конгрес Підприємців за участю представників облдержадміністрації, представників Клубів Підприємців і інших бізнес-асоціацій.

Конгрес націлений на налагодження міжнародних економічних зв'язків і поліпшення бізнес-середовища в регіоні. Планується участь більше 500 бізнесменів і топ-менеджерів з 8-ми країн, 15-ти міст СНД. На Конгресі Члени Клубів Підприємців і бізнесмени з усього СНД і зарубіжжя зможуть поспілкуватися, обмінятися досвідом і відпочити.

Участь у Конгресі представників влади сприятиме налагодженню прозорого діалогу між владою і бізнесом, подальшому динамічному розвитку підприємництва в регіоні та притоку інвестицій.

Виходячи з необхідності постійної взаємодії державних органів з представниками малого та середнього бізнесу та з метою підвищення професійного рівня підприємців, на Міжнародному Конгресі Головним управлінням Пенсійного фонду України в Харківській області, Державною податковою адміністрацією у Харківській області, обласним центром зайнятості та обласною митнецею будуть організовані «консультаційні столи» для розгляду важливих питань підприємців.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Харківського Клубу Підприємців www.xkp.com.ua.