Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася нарада з питань проведення оздоровчої кампанії 2011 року

Відбулася нарада з питань проведення оздоровчої кампанії 2011 року

В актовому залі об'єднання профспілок Харківської області відбулася нарада з організації оздоровлення та відпочинку дітей області влітку 2011 року. У нараді взяли участь заступник голови ХОДА - начальник обласного штабу з підготовки літньої оздоровчої кампанії-2011 Євген Савін, начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, начальник ГУ освіти і науки ХОДА Роман Шаповал, начальник управління у справах сім'ї та молоді ХОДА Лариса Козлова, начальник відділу з питань організації охорони материнства та дитинства ГУ охорони здоров'я ХОДА Тетяна Єфименко, директори заміських закладів оздоровлення та відпочинку, голови профспілкових комітетів підприємств і організацій, голови обласних галузевих профспілкових організацій, представники МНС, санепідслужб, Держгірпромнагляду Україні.

Як зазначив у своєму вступному слові заступник голови ХОДА Євген Савін, основне завдання в цьому році - максимально охопити процесом оздоровлення всіх дітей області, а це 180 тисяч осіб, добитися максимальної завантаженості всіх змін в усіх оздоровчих закладах області, зробити путівки в ці установи доступними, не втративши при цьому якості надаваних послуг.

«Минулого року Харківська область в питаннях проведення оздоровчої кампанії посіла друге місце серед регіонів України. Цього року ми повинні провести оздоровчу кампанію не гірше, ніж в минулому році», - підкреслив Євген Євгенович.