Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначено переможців V Регіонального конкурсу наукових робіт молодих вчених «Ґендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір»

Визначено переможців V Регіонального конкурсу наукових робіт молодих вчених «Ґендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір»

Підведено підсумки V Регіонального конкурсу наукових робіт молодих вчених «Ґендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір». Цього року на Конкурс було подано 55 робіт, найкращі з який посіли I, II і III місця. Переможців Конкурсу нагороджено Грамотами Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, цінними подарунками та грошовими преміями від спонсору Конкурсу компанії «Хот Велл».

Переможцями V Регіонального конкурсу стали: 
I місце – Завгородня Н., Харківський національний медичний університет, робота «В гостях у ґендерованої казки»;
II місце – Горохова І., Харківський педагогічний коледж Харківського гуманітарно-педагогічного інституту, робота «Вплив ґендерних стереотипів на формування шкідливих звичок у молоді»;
III місце: Карпова К., Харківський педагогічний коледж Харківського гуманітарно-педагогічного інституту, робота «Торгівля людьми як соціально-педагогічна проблема в контексті сформованих стереотипів ролі жінок»; Станчук А., Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», робота «Психологічні особливості сприйняття образу тіла жінки юнаками»; Радов О., Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «ХАІ», робота «Розробка опитувальника на діагностування проходження маскулінних фільтрів».

Довідка: Регіональний конкурс наукових робіт молодих вчених «Ґендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір» проводиться з 2007 року Харківською облдержадміністрацією в партнерстві з Харківською національною академією міського господарства та Харківською обласною організацією Всеукраїнського жіночого товариства ім. О. Теліги в рамках щорічної Міжнародної конференції молодих вчених «Каразінські читання». Його мета - заохочення молоді до аналізу сучасної ґендерної політики та пошуку шляхів вирішення проблем ґендерної нерівності в українському суспільстві, обмін інформацією про передовий досвід у сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
За роки проведення Конкурсу було розглянуто більш ніж 250 наукових робіт студентів та аспірантів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації Харківської області.

Теги