Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя, борючись з наслідками Чорнобильської катастрофи. Михайло Добкін

Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя, борючись з наслідками Чорнобильської катастрофи. Михайло Добкін

«Сьогодні ми згадуємо зі словами подяки за їх подвиг всіх загиблих, померлих чорнобильців, всіх тих людей, які втратили здоров'я, життя в результаті Чорнобильської катастрофи. Загинула величезна кількість людей, постраждали діти, постраждали ні в чому не винні люди. Були зламані долі. Багатьом людям довелося переселитися з тих місць, де жили їхні пращури. І це стосується тільки тих, кого Чорнобиль зачепив побічно. А ті, хто безпосередньо ліквідовували наслідки аварії в перші години і дні, розуміючи, що повернення назад до нормального життя вже не буде, виконали чесно свою роботу і захистили від більш страшних наслідків величезну кількість людей», - зазначив сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він також підкреслив, що ця трагедія, яка трапилася у непрості для СРСР роки, показала, що в складні хвилини наші люди здатні об'єднатися перед обличчям небезпеки і зробити те, за що їх будуть поважати багато поколінь.

«Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя, борючись з наслідками катастрофи, і бажаю здоров'я всім чорнобильцям, які зараз живуть у Харкові, області та далеко за її межами», - зазначив Михайло Добкін.