Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великодні паски вручені вихованцям дитячого будинку "Родина"

Великодні паски вручені вихованцям дитячого будинку "Родина"

Сьогодні вихованцям Харківського дитячого будинку "Родина" для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у рамках благодійної акції «З Великоднем!» були вручені великодні паски. Акція проводиться Харківською облдержадміністрацією, обласною та міською радами за підтримки ТОВ «Кулінічівській хлібокомбінат». Дитячим будинкам, інтернатам, будинкам ветеранів і лікарням Харкова та області будуть передані 10 000 освячених у Харківській єпархії пасок.

Від імені організаторів акції великодні подарунки вручала директор Департаменту освіти Харківської міськради Ольга Деменко. Вона привітала вихованців та співробітників дитячого будинку із святом, що наближається, подякувала голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну, Харківському міському голові Геннадію Кернесу і голові облради Сергію Чернову і висловила надію, що акція стане постійною.

«Напередодні Великодня милість і благодать Господня повинна, перш за все, торкнутися дітей, особливо тих, хто не має в повній мірі уваги і ласки - дітей-сиріт, дітей зі спеціальними потребами чи позбавлених батьківського піклування. Тому для них і було організоване це свято. Цього року ми зробили все, щоб жодна установа і жодна дитина не залишилися без уваги», - зазначила Ольга Іванівна.

Як повідомила директор Харківського дитячого будинку «Родина» Людмила Могильна, діти завжди раді таким подарункам. «Ми раді, що про нас пам'ятають у місті та області і що нам завжди допомагають. Для дітей це свято», - підкреслила Людмила Могильна.