Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області з’явилась нова традиція

У Харківській області з’явилась нова традиція

Тепер щорічно у Харкові напередодні Світлого Христового воскресіння буде відбуватися освячення і передача великодніх пасок у соціальні заклади області. Про це повідомив депутат міської ради, голова фермерського господарства «Кегичівське» Володимир Мисик: «Благодійна акція саме в цьому році носить такий масштабний характер. І я з упевненістю можу сказати, що головою ХОДА Михайлом Добкіним та міським головою Геннадієм Кернесом закладена нова хороша традиція - подібна акція буде проходити щорічно, в суботу напередодні Світлого Христового воскресіння.

Це свято завжди наповнює наші душі світлом і теплом, і цим світлом і теплом ми повинні поділитися з тими, хто потребує нашої постійної турботи й уваги».

Також Володимир Юрійович зазначив, що в наступному році планується і розширити географію, і збільшити число установ, які охопить ця акція: «Я як голова асоціації пекарів Харківської області постараюся залучити до цієї акції і інших виробників. І з цією ініціативою ми вийдемо і до виробників хліба в інших областях».