Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці загальноосвітньої санаторної школи-інтернату для дітей із захворюваннями серцево-судинної системи отримали великодній подарунок

Вихованці загальноосвітньої санаторної школи-інтернату для дітей із захворюваннями серцево-судинної системи отримали великодній подарунок

Напередодні свята Великодня вихованців Харківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату для дітей із захворюваннями серцево-судинної системи відвідав начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал. У рамках спільної благодійної акції «З Великоднем», що реалізується силами Харківської облдержадміністрації, Харківської обласної і міської рад, а також хлібозаводу «Кулиничі», діти отримали Великодні паски, які були освячені Владикою Онуфрієм на території Харківської єпархії.  

Вихованці школи-інтернату зустріли начальника Головного управління освіти і науки ХОДА хлібом-сіллю, а в подяку за великодній подарунок діти виконали святкову пісню.

У свою чергу, Роман Шаповал передав дітям вітання від голови Харківської облдержадміністрації і Великодні паски. «Вітаю вас зі Світлим святом Великодня! Нехай це свято принесе вам радість і надію, гарний настрій, успіхи в навчанні і, звичайно ж, здоров'я. Нехай вас завжди зігріває тепло сердець тих, хто піклується про вас, - звернувся він до дітей. - У сьогоднішній сонячний день, напередодні Великодня, сама погода говорить нам про те, що завтра буде велике свято», - зазначив Роман Шаповал. 

«Це одне з найбільших свят, одне з найкрасивіших, бо з ним настає весна. Я вірю, що всі побажання, які ви сьогодні отримали, дадуть вам стимул для того, щоб ви були здоровими, розумними і щасливими», - зазначила директор школи-інтернату Валентина Куліш.

Довідка: У загальноосвітній санаторній школі-інтернаті для дітей із захворюваннями серцево-судинної системи проходять навчання і курс лікування 232 дитини Харківського регіону.
 

Теги