Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великодні паски отримали вихованці навчально-виховного комплексу для дітей із вадами зору

Великодні паски отримали вихованці навчально-виховного комплексу для дітей із вадами зору

Після освячення у Харківській єпархії 10-ть тисяч великодніх пасок 6-ма спеціалізованими автомобілями були доставлені у 18 соціальних установ Харкова і області. Представники обласної державної адміністрації, обласної та міської рад і ТОВ «Хлібозавод «Кулиничі» передали святкові подарунки для соціально незахищених категорій.

У Харківський спеціальний загальноосвітній навчально-виховний комплекс для дітей з вадами зору ім.Короленка солодкі подарунки привезла перший заступник голови обласної ради Олена Олешко.

«Ці пасочки ми вам вручаємо з великою любов'ю, з надією, що ви виростете мудрими, гарними, добрими людьми. І теж будете проводити багато благодійних акцій», - сказала Олена Петрівна, передавши вихованцям школи 215 пасок. - Усі, хто сьогодні отримає великодні паски, будуть знати, що вони не самотні, у них є підтримка і турбота і з боку міської, і з боку обласної влади».

У подяку за увагу вихованці подарували Олені Петрівні власноруч зроблені пасхальні прикраси та запросили на урочистості з нагоди 125-річчя їхнього навчального закладу, яке школа буде відзначати в січні майбутнього року.