Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині проводиться традиційний обласний фестиваль дитячої творчості «Весняні дзвіночки»

На Харківщині проводиться традиційний обласний фестиваль дитячої творчості «Весняні дзвіночки»

У рамках реалізації державної молодіжної політики в частині підтримки обдарованої молоді Головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту спільно із Харківським обласним центром молоді проводиться традиційний обласний фестиваль дитячої творчості «Весняні дзвіночки».

У березні 2011 року відбіркові тури фестивалю пройшли містах Первомайський, Чугуїв, Красноград, Лозова, у Золочівському і Дергачівському районах області, та охопили понад 4,5 тисяч дітей і молоді.
15, 16 квітня відбіркові тури «Весняних дзвіночків» пройшли
у м. Люботині та в Богодухівському районі. 18 квітня фестиваль юних виконавців «Весняні дзвіночки» завітав до Кегичівського району Харківської області.
У ході концертних програм могло здатися, що вся молодша частина населення цих славних куточків Харківської області зібралася на сцені. Організаторів так вразило різноманіття пісень, танцювальних номерів, костюмів та гучні оплески вдячної публіки, що навіть холодна погода потеплішала, розтоплена дитячою щирістю, посмішками та відчайдушним бажанням юних виконавців довести своїм батькам, дідусям та бабусям, керівниками та своїм одноліткам, що вони талановиті, сміливі, вони - справжні зірочки.