Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За підсумками І кварталу 2011 року рівень розрахунків населення та організацій, що фінансуються з бюджетів усіх рівнів, за спожитий газ склав 77,4%

За підсумками І кварталу 2011 року рівень розрахунків населення та організацій, що фінансуються з бюджетів усіх рівнів, за спожитий газ склав 77,4%

За підсумками І кварталу 2011 року рівень розрахунків населення та організацій, що фінансуються з бюджетів усіх рівнів, з ВАТ «Харківгаз» і ВАТ «Харківміськгаз» склав 77,4%. Про це сьогодні в ході селекторної наради повідомив начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Василь Без'язичний.

«Перш за все, знизило показники за розрахунками населення, і не в повному обсязі проведені розрахунки по пільгах - 60% та субсидіях -24%. Це зумовило зростання загальної суми боргу по населенню та бюджетним організаціям майже на 128 млн.грн. або на 63%. Борг населення склав 257,3 млн.грн., а зростання заборгованості по пільгах та субсидіях на 54,4 млн.грн. привело до загальної суми боргу на 1 квітня у розмірі 61,3 млн.грн», - зазначив Василь Без'язичний.

За його словами, недоплата бюджетних організацій за природний газ протягом І кварталу 2011 року сформувала заборгованість у розмірі майже 9,9 млн.грн. «Станом на початок року боргів у них не було», - підкреслив начальник управління паливно-енергетичного комплексу .

Також він зазначив, що середній показник оплати за газ по районах області склав 78,2%, по містах обласного значення - 74,7%.