Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно завершити роботи з благоустрою територій кладовищ і братських могил. Роман Грива

Необхідно завершити роботи з благоустрою територій кладовищ і братських могил. Роман Грива

У ході селекторної наради начальник Головного управління ЖКГ та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Роман Грива повідомив, що станом на 20 квітня в області не закінчені роботи з благоустрою територій кладовищ у Барвінківському, Богодухівському, Кегичівському, Лозівському, Нововодолазькому, Сахновщинському, Харківському, Зачепилівському районах та місті Люботині.

За його словами, також необхідно найближчим часом закінчити роботи з благоустрою братських могил у Красноградському (з 26 упорядковано 16), Харківському (з 77 упорядковано 60) та Шевченківському (з 27 упорядковано 19) районах. Практично завершено роботу з наведення порядку на меморіальних комплексах і місцях почесних поховань, повільно ведуться роботи Валківському (з 13 упорядковано 11), Харківському (з 33 упорядковано 23), Шевченківському (з 7 впорядковано 4) районах.
У той же час, практично у всіх районах проведена велика робота по наведенню порядку на узбіччях доріг загального користування, розчищення лісопосадок вздовж цих доріг.

Теги