Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великобурлуцький, Нововодолазький, Ізюмський райони показали хороші результати в проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Великобурлуцький, Нововодолазький, Ізюмський райони показали хороші результати в проекті «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

За результатами реалізації у 2010 році І фази проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на загальну суму 6,5 млн.грн. хороші результати показали Великобурлуцький, Нововодолазький та Ізюмський райони. Усього ж у проекті взяли участь 8 районів Харківщини: Близнюківський, Богодухівський, Великобурлуцький, Нововодолазький, Ізюмський, Золочівський, Первомайський та Сахновщинський. Про це в своєму виступі в ході спільного засідання колегії ХОДА 21 квітня розповів віце-губернатор Юрій Сапронов.

Заступник голови облдержадміністрації також повідомив, що на Харківщині готується до видання новий варіант «Книги інвестора», який буде максимально інформативним для іноземців. Видання книги заплановано на вересень.У роботі над книгою облдержадміністрації активно допомагають конструктивні політичні партії, пропонуючи конкретні проекти. У розробці «Книги інвестора-2011» значну допомогу надають і бізнес-компанії, зокрема «PRO-Консул».

«Перший випуск «Книги інвестора», до якої увійшли інвестиційні пропозиції всіх районів області, був направлений до посольств України за кордоном, передані при двосторонніх зустрічах із зарубіжними партнерами. Ми вже відчули зворотний зв'язок», - зазначив Юрій Сапронов.