Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У відношенні колишніх чиновників ХОДА ведеться слідство за фактом перевищення службових повноважень

У відношенні колишніх чиновників ХОДА ведеться слідство за фактом перевищення службових повноважень

Минулого року в облдержадміністрації мали місце неприпустимі факти перевищення чиновниками службових повноважень. Про це заявив під час спільного засідання колегії ХОДА 21 квітня заступник губернатора Юрій Сапронов. «Зокрема, у зв'язку з незаконним оформленням і видачею Головним управлінням зовнішньоекономічних зв'язків і міжнародних відносин разових ліцензій у період з травня по жовтень 2010 року було проведено службове розслідування.

За його результатами губернатором Михайлом Добкіним були направлені звернення в Управління Служби безпеки України в Харківській області та у Прокуратуру Харківської області. Стосовно колишнього заступника начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв'язків та європейської інтеграції і колишнього головного спеціаліста ведеться слідство за фактом перевищення службових повноважень під час видачі разових ліцензій.

Такі факти неприпустимі! Ми будемо суворо присікати подібні дії. Ми не боїмося «виносити сміття з хати» і продовжуємо шукати «внутрішніх ворогів» реформ, що проводяться в Україні та ініційованих Президентом Віктором Януковичем. Прокуратура порушила кримінальну справу і, переконаний, доведе її до логічного кінця»,- повідомив Юрій Сапронов.